Çaycuma Myo Ahşap Oyuncak Atölyesinden Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Daha…

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Çaycuma Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı ile Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi dersleri kapsamında bir mutluluğa daha imza attı… Öğrenciler projeleri için Çaycuma Kampüsü’nde faaliyet gösteren Ahşap Oyuncak Atölyesinde Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Mustafa ZOR ve atölye teknikerlerinin yardımları ile minik kardeşleri için hem sağlıklı hem de eğitici niteliklere sahip tamamen doğal malzemelerden üretilmiş çeşitli oyuncaklar imal ettiler. Üretilen oyuncakları ise Çaycuma Kaymakamlığı’na bağlı Çaycuma Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdürlüğü’ne teslim ettiler.

.20150528_154613 akum2 akum3 akum4 akum5 akum6 akum7 akum8